4

بسته بندی آجیل با پلیمر گیاهی ضد میکروب

  • کد خبر : 2084
  • 15 آذر 1398 - 18:58

بسته بندی آجیل با پلیمر گیاهی ضد میکروب

محققان کشورمان توانستند با تولید پلیمر گیاهی ضد میکروب برای صنعت بسته بندی مواد غذایی موجب افزایش سه برابری ماندگاری آجیل و خشکبار شوند

محققان کشورمان توانستند با تولید پلیمر گیاهی ضد میکروب برای صنعت بسته بندی مواد غذایی موجب افزایش سه برابری ماندگاری آجیل و خشکبار شوند

لینک کوتاه : https://eradenews.ir/?p=2084

برچسب ها

مطالب بیشتر

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.