به گزارش اراده نیوز،مدیرعامل این شرکت فعال در حوزه نانو، با بیان اینکه فیوم سیلیکا یا ذرات سیلیکای متخلخل یکی از ساختاریهای دیاکسید سیلیکون بوده که در صنایع مختلف قابل استفاده است، گفت: فیوم سیلیکا بهعنوان افزودنی در چسبهای سیلیکونی موسوم به چسب آکواریم استفاده میشود و بررسیهای ما نشان میدهد که در حال حاضر ۴۰ تن از فیوم سیلیکا برای استفاده در این چسبها وارد کشور میشود و ما برای پاسخ به نیاز بازار، اقدام به توسعه فناوری این فیومها کردیم و در نهایت موفق به تولید فیوم سیلیکا نانوساختار شدیم.
حمیدرضا شمس، افزود: در حال حاضر فرآیند نصب و راهاندازی ماشینآلات خط تولید به پایان خود نزدیک شده و از دو ماه آینده تولید را با ظرفیت ۷ تن در ماه آغاز میکنیم که هدف ما رسیدن به ظرفیت تولید ۳۰ تن در ماه است.
او خاطر نشان کرد: بررسیهای ما نشان میدهد که کیفیت نمونه تولیدشده این محصول با نمونههای آلمانی از نقطه نظر کیفیت تفاوت چندانی ندارد، این در حالی است که از نظر قیمت محصول ما کمتر از نصف نمونه آلمانی است. همچنین ما از ماشینآلات سادهتر و فرآیندی سهلتر برای تولید استفاده میکنیم.
او از سرمایهگذاری ۱۰ میلیارد ریالی روی این خط تولید خبر داد که احتمالا تا تکمیل کامل طرح این سرمایهگذاری به ۵۰ میلیارد ریال خواهد رسید.
بر اساس اعلام ستاد نانو، به گفته مجری طرح فیوم علاوه بر صنعت چسب، در صنایع غذایی، سنگ، رنگ و رزین نیز کاربرد دارد.
اخبارمرتبط:
خرید نقدی دولت از شرکتهای فعال در تولید محصولات مقابله با کرونا
طرح جهش تولید آماده ورود به صحن علنی مجلس/آمارهایی برای حال بد شهرکهای صنعتی