به گزارش اراده نیوز ، دکتر سید ابراهیم سیفتی، عضو هیات علمی دانشگاه یزد و دبیر اجرایی همایش با اعلام این مطلب خاطرنشان کرد: همایشهای بینالمللی و ملی بیوتکنولوژی ایران هر دو سال یک بار برگزار میشود که دوره قبلی این همایشها، شهریورماه سال گذشته در تهران برگزار شد و با تشکیل دبیرخانه اجرایی چهارمین همایش بینالمللی و دوازدهمین همایش ملی بیوتکنولوژی ایران، درصدد هستیم طبق روال دورههای گذشته این همایش را در تابستان سال آینده برگزار کنیم.
وی در ادامه به اهمیت راهبردی زیست فناوری و مهندسی ژنتیک در تامین امنیت غذایی اشاره و تاکید کرد: طبق بررسیهای انجام شده، با ورود نوآوری در حوزه امنیت غذایی میتوان ارزشافزوده بالایی در اقتصاد کشور ایجاد کرد؛ چراکه با استفاده از فناوریهای زیستی در حدود ۱۳ میلیارد دلار در حوزه سلامت و بیش از سه برابر آن ( ۴۰ میلیارد دلار) در حوزه امنیت غذایی ارزش افزوده عائد کشور خواهد شد. درواقع ارزش افزودهای که به واسطه ورود زیست فناوری در امنیت غذایی ایجاد میشود میتواند زمینه شکوفایی هر چه بیشتر در حوزههایی نظیر زیست فناوری صنعتی، اصلاح گیاهان، زراعت و باغبانی، صنایع غذایی، دام و طیور و آبزیان را فراهم کند.
سیفتی تصریح کرد: به منظور تاکید بر اهمیت زیست فناوری در حوزه امنیت غذایی و تبیین این مهم، دوازدهمین همایش ملی بیوتکنولوژی ایران با شعار «سده ۱۴۰۰: زیست فناوری برای امنیت غذایی و سلامت» برگزار خواهد شد.
بر اساس اعلام دبیرخانه چهارمین همایش بینالمللی و دوازدهمین همایش ملی بیوتکنولوژی ایران، دبیر اجرایی چهارمین همایش بینالمللی و دوازدهمین همایش ملی بیوتکنولوژی ایران در پایان با دعوت از عموم محققان برای حضور در این رویداد بزرگ علمی تصریح کرد: محورهای همایش و فراخوان دریافت مقالات متعاقبا اعلام خواهد شد.