به گزارش اراده نیوز، دبیر اجرایی این همایش گفت: حدود یکصد مقاله به صورت شفاهی و ۵۰ مقاله به صورت آفلاین در این همایش ارائه می شود.
دکتر رضایی افزود: اساتید، دانشجویان، پژوهشگران، متخصصان و صاحبان صنایع از شرکت کنندگان اصلی این همایش هستند که در آن دستاوردهای پژوهشی انجام شده در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی شرکتها و همچنین چالشهای صنعت پلیمر به اشتراک گذاشته میشود.
ششمین همایش ملی پلیمر به مدت دو روز با شعار پژوهش و آموزش تقاضامحور و رویکرد ارتباط با صنعت و با هدف توسعه و حرکت به سمت صنعتی شکوفا و دانشبنیان، با همکاری انجمن علوم و مهندسی پلیمر ایران در تبریز برگزار میشود.
ارایه مقالات پژوهشی کاربردی و فنآورانه، نشستهای علمی – تخصصی با موضوعات کاربردی و صنعتی حوزه مهندسی پلیمر، بازار ایده و فنآوری، طرح چالشهای پژوهشی صنایع پلیمر کشور در قالب همکاری پژوهشی با دانشگاهها و پژوهشگاهها بخشهای این همایش علمی اعلام شده است.
سنتز پلیمرها، کاتالیستهای پلیمریزاسیون و مهندسی پلیمریزاسیون، فیزیک پلیمرها، فرآیندهای شکلدهی پلیمرها، شبیهسازی و مدلسازی و رئولوژی سامانههای پلیمری، کامپوزیتها و آلیاژهای پلیمری، فیلمها و غشاهای پلیمری، حسگرها و پلیمرهای هوشمند، بازیافت پلیمرها و محیط زیست، پلیمرهای تجدیدپذیر و کاربرد پلیمرها در سامانههای تولید و پزشکی از مهمترین محورهای این همایش ملی است.
بنا به اعلام دبیرخانه همایش، شرکت برای عموم علاقه مندان از طریق اکانت مهمان در وب سایت این همایش به آدرس http://hampa.sut.ac.ir/fa امکان پذیر است.
عصر دیروز نیز رویداد ایده بازار مهندسی پلیمر با همکاری دانشگاه صنعتی سهند و مرکز تبادل فناوری ایده بازار امیرکبیر به عنوان یکی از برنامه های جنبی این همایش برگزار شد.
هدف از برگزاری این رویداد، شناسایی فناوران مستعد و برطرف کردن نیازها و چالشهای فناورانه صنعت پلیمر کشور، حمایت های مادی و معنوی و کمک به جلب سرمایه گذار و تجاری سازی در این صنعت بود.
دانشکده پلیمر دانشگاه صنعتی سهند که میزبان این همایش ملی است نخستین دانشکده مهندسی پلیمر شمال غرب کشور و دومین دانشکده جامع مهندسی پلیمر در ایران است.