به گزارش اراده نیوز؛ آقای حسین وطن پور گفت: هر ساله فراخوان اولویتهای حوزه بهداشت، درمان، دارو و تجهیزات پزشکی در قالب یک کتابچه به فناوران و شرکتهای دانش بنیان ارائه میشود و حمایتهای مالی بر مبنای اولویتهای ارائه شده به این شرکتهاست.
وی افزود: در تمام مناطق ده گانه آمایشی کشور تأکید داریم که بر اساس فرصتهای منطقه ای، از فناوران و شرکتهای دانش بنیان حمایت کنیم و هر یک از دانشگاههای علوم پزشکی موظف هستند که فرصتهای منطقهای را پیدا کنند تا از آنها حمایت کنیم.
آقای وطن پور گفت: اکنون حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد از بازار دارو و تجهیزات پزشکی در اختیار شرکتهای دانش بنیان و این میزان رو به رشد است البته از یک سو نیز مشکلاتی مانند تحریم و محدودیت واردات به رشد شرکتهای دانش بنیان و افزایش سهم آنها از بازار کمک کرده است.
وی افزود: امیدواریم تا پایان سال ۹۸ شاهد رکورد شکنی فروش محصولات شرکتهای دانش بنیان در حوزه سلامت باشیم و هیئت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران نیز ارتباط خوبی با شرکتهای دانش بنیان دارد و از آنها حمایت میکند و برای بازار سازی محصولات شرکتهای دانش بنیان نیز اعلام آمادگی کرده است.
آقای وطن پور یکی از برنامههای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را حمایت از تولید مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی در کشور عنوان کرد و گفت: در این روزها نامهای را به تمام دانشگاههای کشور در وزارتخانههای بهداشت درمان و آموزش پزشکی و علوم تحقیقات و فناوری ارسال و درخواست کردیم که اگر هر مجموعهای در سالهای گذشته، ماده اولیه دارو و تجهیزات پزشکی را ساخته اند، به ما اعلام کنند و اکنون حدود ۴۰ ماده اولیه دارویی ساخته شده به ما اعلام شده است و پس از بررسیهایی که انجام میشود، مورد حمایت قرار میگیرند تا در کشور تولید شوند.