این کارخانه از زیرمجموعه های شرکت دانشبنیان بندا فراور، توانسته است فناوری تولید آنزیمها و پروبیوتیک های تولید مواد غذایی، نان، لبنیات و تولید فرآوردههای پروتئینی را بومی سازی کند.
یکی از دستاوردهای فعالان فناور این شرکت دانشبنیان، تولید محصولی از مخلوط چند آنزیم برای بهینه سازی نان است که کیفیت نان را بهبود بخشیده و دورریز آن را کاهش می دهد.
آنزیم های محصولات پروبیوتیک مورد استفاده در فرآوردههای غذایی در صنایع شوینده غذایی، دام و طیور محصولات لبنی و گوشتی از دیگر تولیدات این شرکت دانش بنیان به شمار میرود.
کارخانه تولید آنزیم کشور که در ۷ هزار مترمربع احداث شده، ۲۰۰ نفر را به شکل مستقیم مشغول به فعالیت کرده است.
این شرکت برای نخستین بار در کشور توانسته است با راه اندازی فاز دوم کارخانه خود، تولید محصولات پروبیوتیک ایران ساخت را آغاز کند.
فعالیت دیگری که در این کارخانه صورت گرفته، تهیه گوشت از پروتئین های گیاهی است.
این محصول جدید پس از اخذ تاییدیه های بهداشتی و غذا به تولید انبوه میرسد و وارد بازار خواهد شد.