5

افتتاح نخستین خط تولید دستگاه سی تی اسکن در کشور

  • کد خبر : 7016
  • 28 آذر 1402 - 13:50
افتتاح نخستین خط تولید دستگاه سی تی اسکن در کشور
از نخستین خط تولید دستگاه سی تی اسکن کشور در پارک علم و فناوری خراسان رضوی با حضور معاون علمی و فن آوری رئیس جمهوری بهره برداری شد.

به گزارش اراده نیوز؛ در خط تولید دستگاه سی تی اسکن که کاربردی عمومی در مراکز تصویر برداری پزشکی دارد حدود ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم مشغول بکار هستند و برای راه اندازی آن ۵ میلیون یورو حساب ارزی و ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار ریالی هزینه شده است.

ظرفیت تولید دستگاه سی تی اسکن پزشکی ۱۶ اسلایسی در شرکت دانش بنیان احیاء درمان پیشرفته که توان تحمل  وزن ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلو را دارد ۲۵۰ دستگاه در سال است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه هزینه واردات دستگاه سی‌تی اسکن وارداتی ۲۲۰هزار یورو است، اضافه کرد: با تولید بومی این محصول، به ازای هر دستگاه حدود ۳۰ هزار یورو صرفه جویی ارزی می شود.

حیدری افزود: هم اکنون طراحی تولید سی تی اسکن ۱۲۸ اسلایس را آغاز کرده ایم و در آینده می توانیم انواع پیشرفته‌تری از سی تی اسکن حتی پت سی تی را هم تولید کنیم.

مدیرعامل شرکت احیاء درمان پیشرفته مشهد در خصوص دیگر محصولات این شرکت اظهار داشت: این مجموعه دانش بنیان، هم اکنون ۱۶ محصول دانش بنیان دارد که از این تعداد ۱۴ محصول دانش بنیان نوع یک و دو محصول دانش بنیان نوع ۲ است.

وی افزود: این شرکت قادر به تولید سی تی اسکن پرتابل یا سیار است که مراحل طراحی آن در این مجموعه دانش بنیان آغاز شده است.

وی ادامه داد: این محصول در حوادث غیر قابل پیش بینی مثل زلزله و …. در همه مناطق ایران قابل استفاده خواهد بود و علاوه بر این در طب اورژانس و مراکز نظامی خارج از مرکز و نقاط مرزی و دور از امکانات تخصصی و فوق تخصصی درمانی کاربرد دارد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهور صبح امروز در حاشیه مراسم بهره‌برداری از خط تولید سی‌تی اسکن ۱۶ اسلایس گفت: تلاش متخصصان این شرکت دانش بنیان ستودنی است و ضمن تامین این نیاز مهم از حوزه سلامت کشور، سالیانه حداقل ۳۰۰ میلیارد تومان صرفه جویی را برای اقتصاد این حوزه به همراه دارد.

دهقانی با بیان این که ساخت دستگاه سی‌تی اسکن علاوه بر تامین نیاز حوزه سلامت و صرفه‌جویی ارزی، جریان‌سازی و ترغیب فعالان این عرصه به ساخت تجهیزات پزشکی پیشرفته و فتح‌ قله‌های فناورانه در حوزه سخت‌افزارهای پزشکی را به همراه می‌آورد، افزود: خوشبختانه در حوزه تولید دارو از سطح خوبی از توانمندی برخورداریم و بیش از ۷۰ درصد از نیاز دارویی کشور توسط شرکت‌های دارویی تامین می‌شود اما در تجهیز پزشکی این میزان ۴۰ درصد است یعنی هنوز به میزان ۶۰ درصد تا توانمندی کامل و خودکفایی جای کار داریم.

وی با اشاره به این که حمایت‌های معاونت علمی عموما در دو شکل حمایت های بدوی برای پا گرفتن یک ایده و اثبات آن فناوری و در ادامه حمایت در راستای توسعه بازار است، افزود: حمایت از شرکت‌های توانمند مانند احیا درمان پیشرفته، عمدتا از جنس زمینه‌سازی برای تضمین خرید، تخصیص بازار و توسعه بازارهای داخلی و بین‌المللی است.

وی خاطرنشان کرد: هیچ حمایتی از یک شرکت دانش‌بنیان توانمند و بلوغ یافته، کارآمدتر از این نیست که یک شرکت و محصولش در جریان زنجیره‌های ارزش یک صنعت قرار بگیرد. با توجه به نقش هماهنگ‌کنندگی و جریان ساز معاونت علمی، تلاشمان بر این است تا دستگاه‌های اجرایی را پای کار حمایت از محصولات دانش‌بنیان بیاوریم .

 

 

 

لینک کوتاه : https://eradenews.ir/?p=7016

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.